Serveis Funeraris Valls

Serveis Funeraris Valls

Serveis Funeraris Valls Funeconca és una empresa de serveis funeraris de proximitat. Treballem cada dia en èsser la seva empresa de referència del sector funerari. 

Esforçant-nos en cada servei per aconseguir l’excel·lència del nostre treball, cuidant al detall les necessitats específiques dels nostres clients sense descurar el tracte personal i de proximitat que vostè mereix després de la pèrdua d’un familiar.

Una vegada s’ha rebut l’avís de defunció, actuem amb la major rapidesa possible. Ens desplacem al seu domicili o lloc de la defunció per a oferir-los el tracte personal i de contigüitat que vostè mereix, dignificant i respectant les seves creences i tradicions familiars.

Serveis Funeraris Valls

Serveis Funeraris Valls Funeconca ofereix el servei a tota la provincia de Tarragona

Una vegada que hem tramitat amb les famílies, ens disposem a reservar les sales de vetlla o tanatoris més pròxims a la seva localitat.

Funeconca ofereix serveis integrals les 24 hores, cada dia de l’any, comptant amb els millors professionals del sector. La nostra formació i equipaments es reflecteixen en les relacions amb els nostres clients, siguin familiars o amics dels difunts.

El nostre únic objectiu és oferir-los el millor servei funerari, respectant sempre els seus desitjos.

Acondicionament estétic

A Funeconca sabem de la importància de condicionar el cos sense vida d’un ser estimat abans que sigui vetllat per la família pel fet que és una imatge que ens pot afectar psicològicament la resta de les nostres vides. 

Per aquest motiu comptem amb el millor equip de tanatopràctics titulats i formats, els quals seran els encarregats de preparar i condicionar el cos del difunt abans de presentar-li als familiars.

Els nostres tanatopràctics s’encarregaran de rentar i desinfectar el cos, vestir-lo amb la roba que vostès ens facilitin, cura estètica de les ungles i el cabell.

Realitzaran les pràctiques sanitàries que requereix cada cos per a donar al difunt un aspecte de relaxació i naturalitat.

Passos a seguir

Quan es produeix la mort d’un ésser estimat, i el metge els ha lliurat el certificat mèdic de defunció, la família s’ha de posar en contacte amb nosaltres.

El primer pas que donarem serà desplaçar-nos al seu domicili o lloc on s’ha produït la defunció  per a oferir-los atenció personal i de proximitat que durarà durant tot el procés.

Els nostres agents funeraris els informaran i assessoraran de totes les opcions possibles que poden triar a l’hora de contractar el servei funerari.

Una vegada es signa el contracte, realitzarem el trasllat del difunt al tanatori, sala de vetlla o destinació final que vostès hagin contractat.

Gestionarem tots els tràmits necessaris perquè no hagin de preocupar-se de res. Ens encarregarem de gestionar la cerimònia laica o religiosa, de donar sepultura en qualsevol cementiri o gestionar la incineració si és el servei que han contractat.