Qui Som

Funeconca és una empresa de serveis funeraris de proximitat. Treballem cada dia en èsser la seva empresa de referència del sector funerari, esforçant-nos en cada servei per aconseguir l’excel·lència del nostre treball, cuidant al detall les necessitats específiques dels nostres clients sense descurar el tracte personal i de proximitat que vostè mereix després de la pèrdua d’un familiar.

Una vegada s’ha rebut l’avís de defunció, actuem amb la major rapidesa possible, desplaçant-nos al seu domicili o lloc de la defunció per a oferir-los el tracte personal i de contigüitat que vostè mereix, dignificant i respectant les seves creences i tradicions familiars.

Els nostres serveis funeraris abasten tota la província de Tarragona. Una vegada que hem tramitat amb les famílies, ens disposem a reservar les sales de vetlla o tanatoris més pròxims a la seva localitat. Funeconca ofereix serveis integrals les 24 hores cada dia de l’any comptant amb els millors professionals del sector, la nostra formació i equipaments es reflecteixen en les relacions amb els nostres clients, siguin familiars o amics dels difunts, perquè el nostre únic objectiu és oferir-los el millor servei funerari, respectant sempre els seus desitjos.