Gestoria

Tràmits legals

A cadascun dels nostres serveis els oferim arreglar els tràmits legals.

Els nostres assessors, gestors i graduats socials estan destinats a resoldre qualsevol tipus de gestions derivades d’una defunció. Oferint l’assessorament que cadascun dels nostres clients necessiti.

Serveis que oferim en cadascun dels nostres serveis

Els nostres assessors s’encarregaran de sol·licitar el certificat literal de defunció, aquest és un document essencial necessari per als tràmits posteriors a la defunció.

El certificat de defunció és el document que acredita la mort d’una persona i per tant és necessari per a sol·licitar el certificat de les últimes voluntats el qual ens informarà si hi ha testament, a més és necessari per a gestionar les herències o pensions de viduïtat o orfandat.

Aquest document també es necessitarà per a realitzar qualsevol tràmit successori com tancar comptes bancaris i anul·lar o recuperar pòlisses.

En el nostre gabinet d’assessors els informaran de tots els passos a seguir si no hi ha atorgat cap testament, els expliquessin en què consisteix i com poden sol·licitar la declaració d’hereus, Impostos de successions i plusvàlues.